جلسات آنلاین

نرم‌افزارهای رایگان برای برگزاری جلسات آنلاین که حتماً باید از آنها استفاده کنید!

تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

تعداد بازدید : 670

نوشته شده توسط : کلیک یار

نرم‌افزارهای رایگان برای برگزاری جلسات آنلاین که حتماً باید از آنها استفاده کنید!

هر اتفاقی در جهان مصادف است با برنامه‌ریزی و برنامه‌های جدید، با اشاعه‌ی ویروس کرونا بیشتر کارها به دورکاری رو آورد، اگر افراد هر روز به سر کار می‌رفتند و پشت میزهایشان می‌نشستند اما بعد از دنیای کرونا کسانی که با کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود کار می‌کردند در قسمتی از خانه‌ی خود دفتر کاری تشکیل دادند و سعی کردند از راه دور کارهای خود را هدایت کنند و همچنین به علت اینکه نمی‌توانستند در کنار یکدیگر جلسه داشته باشید لذا با برپایی جلسات مجازی این کمبود را نیز جبران کردند، در قسمت‌های بعد از مزایای جلسات آنلاین صحبت خواهیم کرد، درضمن کارشناسان کلیک یار می‌توانند در راه‌اندازی این جلسات و یا کلا فعالیت در دنیای مجازی به شما کمک کنند.

جلسات آنلاین

اهمیت جلسات آنلاین

 برگزاری جلسات از راه دور، نه به صورت صوتی و تصویری بلکه به صورت آنلاین است، به جهت اینکه تماس ویدیویی با چت کردن آنطور که باید نتیجه نداد، ناگفته نماند که جلسات آنلاین مزایا و معایبی نیز دارد که به آن خواهیم پرداخت.

مزایای جلسات آنلاین

1- ضبط جلسات

2- در مواقع ضروری ترک جلسات

3- جلسات مفیدتر و کوتاه‌تر است

4- به اشتراک گذاشتن صفحه‌ی کامپیوتر و فایل‌ها

5- صرفه‌جویی در زمان

6- شرکت در جلسات در همه جای دنیا

معایب جلسات آنلاین

1- شناخت اعضای تیم و اطلاع نداشتن از یکدیگر

2- به همراه داشتن تجهیزاتی چون میکروفون و وب‌کم

3- محصولات فقط با نگاه و به عبارتی به صورت بصری دیده می‌شوند و مشتری نمی‌تواند از نزدیک ببیند

4-مشکل بودن ارتباط نزدیک در جلسات مجازی

5- سخت بودن مدیریت جلسه جهت نظم دادن به جلسه

6- ممکن است در وسط کار اینترنت از کار بیفتد

7- پایین بودن امنیت جلسات آنلاین

معایب و مزایا تا چه حد؟

برای معایب آنلاین راه‌حل‌ها و راه‌کارهایی یافت می‌شود که می‌توان در آینده آن را پی‌گیری نمود، همچنین مزایای کاربردی نیز برای کسب و کار خود را نشان داده است، البته روابط شیرین دوستان در جلسات حس نمی‌شود ولی خب تا حدودی می‌توان آن را بازسازی نمود.

چگونه قابلیت‌های خود را افزایش دهیم؟

می‌توان در این رابطه از بعضی از نرم‌افزارها مانند Microsoft Teams جهت سرعت بیشتر و قابلیت بهتر نیز استفاده کرد، استفاده کردن از بعضی از نرم‌افزارها قابلیت‌های زیادی را به همراه خواهد داشت و در دورکاری‌ها حتی می‌تواند سختی‌های دوری دوستان را نیز کمی آرام‌تر کرد، البته این نکته فراموش نشود که برخوردها و جلسات فیزیکی جایگاه خاصی دارد که با هیچ دورکاری جبران نمی‌شود.

نحوه‌ی برگزاری جلسات آنلاین:

1- انتخاب یک نرم‌افزار خوب

2- یادگیری مهارت‌های مذاکره

3- جلسه را از قبل برنامه‌ریزی کنید

4- تعیین کردن قوانین جلسه

5- یادگیری راه و رسم مذاکره درجلسات آنلاین

6- اطمینان خاطر جهت فرصت حرف زدن به دیگران

 انتخاب یک نرم‌افزار خوب جهت جلسات آنلاین

بدیهی است که فقط یک نرم‌افزار خوب می‌تواند جلسات آنلاین خوبی را که همگان بتوانند از آن‌، چه از جهت تصویر و چه از جهت صدا و … را راه‌اندازی می‌کند، لذا در این رابطه با اطمینان می گوییم که کارشناسان کلیک یار به شما مشاوره خواهند داد که کدام نرم‌افزار را می‌توانید روی موبایل یا کامپیوتر خود نصب کنید که جواب مساعدی از آن بگیرید.

یادگیری مهارت‌های مذاکره

در این رابطه حتما با افرادی که در این زمینه تجربه کسب کرده‌اند مشورت شود، از آنجایی که دنیای مجازی، یک دنیای مشخصی است و چارچوب خاص و محدودی نیز دارد و با یک کلیک ممکن است صحبت شما با طرف مقابل قطع شود، لذا برای استمرار گفتگو و قطع نشدن آن کارشناسان کلیک یار آماده‌اند تا با فنون مختلف شما را آشنا سازند.

برنامه‌ریزی کردن جلسه از قبل

از آنجایی که بیشتر نرم‌افزارها با قابلیت‌های متفاوت می‌توانند زمان جلسه، موضوع جلسه و اعضای جلسه را برای مخاطبان شما مشخص کنند، لذا شما برای جذب بیشتر کاربران می‌توانید تمام این موضوعات را در آن‌ها مشخص کنید، اگر مخاطبان شما این خصوصیات را بوضوح مشاهده کنند مطمئن باشید که افراد دیگری را نیز جذب شما خواهند کرد.

معین کردن قوانین جلسه

قوانینی را باید برای خود مخاطبان بگذارید تا جلسه به بهترین وجه ممکن اجرا شود تا همه بتوانند از آن نهایت استفاده را بکنند، مثلاً به همه بگویید که پنج دقیقه قبل از شروع جلسه وارد پلتفرم شوید و این که اگر نوبت‌شان شد صحبت کنند و در این رابطه اگر کسی خواست صحبت کند بگویید که دستش را بالا ببرد.

رسم جلسات آنلاین

شما باید راه و رسم جلساتی که به صورت آنلاین اجرا می‌شود را یاد بگیرید، مثلاً سعی کنید مدیریت خاصی را در جلسه نشان دهید که جذاب باشد و با اعضای بدن خود به این جذابیت بیفزایید، از آنجایی که این جلسات آنلاین است هر چه می‌توانید به جذابیت آن افزوده کنید.

فرصت گفتگو به همه‌ی افراد

نگذارید که افراد در جلسه‌ی آنلاین پشت لپ‌تاپشان خوابشان ببرد و زمان مناسبی برای هر کس در نظر بگیرید که از جلسه نه تنها دور نشوند بلکه خودشان هم در این گفتگوها شرکت داشته باشند، درهرصورت نباید یک عده مدام صحبت کنند و عده‌ی دیگر فقط گوش دهند.

گوگل میت (Google Meet)

به جهت اینکه گوگل میت از سرویس‌های گوگل می‌باشد برای دسترسی به آن می‌توانید از داخل Gmail و یا تقویم گوگل‌تان به آن وصل شوید و دسترسی پیدا کنید، Google Meet برای برگزاری جلسات آنلاین به شدت کاربردی است و به عبارتی یکی از سرویس‌های گوگل برای بیزینس می‌باشد.

از ویژگی‌های گوگل میت آن است که نیازی نیست نرم‌افزار خود را بر روی کامپیوتر نصب کنید و در این رابطه می‌توانید به وب‌سایت meets google.com بروید و از آن به راحتی استفاده کنید، گوگل میت نکات ذیل را می‌تواند برایتان مهیّا کند:

  • قابلیت تنظیم grid دارد
  • به درخواست شما کیفیت تصویر را افزایش و کاهش می‌دهد
  • صداهای اضافه را از پس زمینه حذف می‌کند
  • بطور خودکار نور تصویرتان را زیاد می‌کند
  • زیرنویس دارد
  • می‌توانید به وسیله‌ی آن صفحه‌ی کامپیوترتان را با دیگران به اشتراک بگذارید
  • جلسه‌ی خود را با Screen Sharing می‌توانید ضبط کنید.

از آنجایی که برای جلسات خود نرم‌افزار خوبی می‌خواهید، گوگل میت می‌تواند یکی از آن نرم‌افزارها باشد، جهت مشورت بیشتر می‌توانید با کارشناسان کلیک یار تماس داشته باشید.

 نرم‌افزار زوم (Zoom)

نرم‌افزار Zoom رایگان نمی‌باشد، اما ورژن رایگان آن مشخصات ذیل را به همراه دارد:

  • تا یکصد نفر می‌توانید در جلسات در کنار یکدیگر باشید و با هم گفتگو کنید.
  • جلسه‌ی خود را تا 40 دقیقه زمان دارید تا به پایان برسانید
  • برای تماس‌های دو نفره هیچ محدودیتی ندارید.
  • با حساب کاربری رایگانی که می‌سازید می‌توانید کلی کار انجام دهید.
  • می‌توانید جلسه را نیز ضبط کنید
  • جابه‌جایی انواع فایل را می‌توانید انجام دهید
  • همزمان به صورت آنلاین می‌توانید چت کنید
  • موضوعاتی که در جلسه مطرح می‌شود را می‌توانید با اموجی‌های مختلف به صورت ری اکشن نشان دهید
  • به اشتراک گذاشتن صفحه‌ی کامپیوتر خود با دیگران

نرم‌افزار اسکایپ (Skype)

برای استفاده از این نرم‌افزار باید آن را روی موبایل و روی کامپیوتر نصب کنید، این نرم‌افزار جزو اولین انتخاب‌های افراد است و خیلی از کارها را راه می‌اندازد.

قبل از هرچیزی، فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید!
فارسی سازی افزونه توسط پوسته وردپرس

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد